Oasis 2017 Sezonul 1 Episodul 1 Online Subtitrat


2017-03-20, 11:31 PM

Oaza Sezonul 1 Pilot

Oasis urmeaza un preot pe nume Peter Leigh. Omenirea a stabilit o lume colonială pe marginea galaxiei, pe care Petru și soția lui bolnav au protestat. Dar unul dintre fondatorii coloniei, David Morgan, cere în mod specific pentru el să viziteze lumea ca misionar. Și un reprezentant al companiei care ofera pentru a face o donație considerabilă la ministerul său îl convinge repede. El pune off, lăsând în urmă soția sa și o planetă supraaglomerată.

Odată ce el ajunge, el descoperă că lumea colonială nu este tot ce e de cracare până să fie. Viața e grea pe Oasis. Există furtuni de nisip uriașe și puțină apă, iar coloniștii nu sunt încântați tocmai faptul că un preot a înlocuit un inginer structural. Cu toate acestea, odată ce el sa stabilit, oamenii încep să vină la el, spunând că au văzut lucruri. Un șir îngrijorător de accidente ar putea fi conectate. Planeta are o influență ciudată asupra oamenilor, iar coloniștii încep să vă faceți griji că poate că nu ar trebui să fie acolo. Produs si distribuit de Amazon Prime Video.

Categorie: SF | Adăugat de: Wisperin

 Spune-ti parerea despre acest film online subtitrat!
 Daca acesta nu mai poate fi vizualizat sau nu are subtitrare, va rugam lasa-ti un comentariu, iar problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

Total comentarii : 0
avatar