Acasa » Filme
Acasă » Fişiere » În curând

Intrări în categorie: 66
Intrări afişate: 1-20
Pagini: 1 2 3 4 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări

 

     Este iarna lui 1820, când baleniera Essex dă peste o creatură redutabilă: o balenă de dimensiuni colosale şi cu o obsesie aproape umană pentru răzbunare. Răfuiala dintre om şi monstru îl va inspira pe Herman Melville să scrie Moby Dick, dar filmul prezintă şi ce a urmat după înfruntare, când echipajul de pe Essex va fi împins până la extreme în lupta pentru supravieţuire. Conduşi de neînfricatul căpitan Owen Chase (Chris Hemsworth), membrii echipajului vor fi nevoiţi să înfrunte furtuni, foamea şi disperarea, întrebându-se dacă şi câţi dintre ei vor mai ajunge acasă

In the Heart of the Sea 2015 În Inima Mării Online Subtitrat Gratis HD

 

     Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man. În ciuda obstacolelor numeroase şi aproape imposibil de depăşit, Pym şi Lang trebuie să născocească şi să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri.

Ant-Man 2015 Omul Furnica Online Subtitrat Gratis HD

 

     Ultimul film „Misiune imposibilă” a avut cele mai mari încasări din franciza filmului, cu 694 milioane dolari în întreaga lume. Detalii cu privire la al cincilea film sunt relativ puţine, dar se cunoaşte faptul că va îi reuni din nou pe Tom Cruise şi Jeremy Renner. Astfel filmul care l-a trimis pe James Bond să se pensioneze aşteaptă să ne ţină iar cu sufletul la gură cu cele mai dinamice scene de acţiune.

Mission: Impossible 5 2015 Misiune Imposibila 5 Online Subtitrat Gratis HD

 

     Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâţi să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE.

Spectre 2015 Spectrul Online Subtitrat Gratis HD

 

     Edith (Mia Wasikowska), o tânără scriitoare aspirantă din secolul 19, încearcă să-şi refacă viaţa după un eveniment tragic. Eroina se lasă cucerită de un misterios şi şarmant gentleman, Thomas Sharpe (Tom Hiddleston), care o duce în lugubrul său conac, Crimson Peak. Aici Edith va trebui să o înfrunte pe Lucille (Jessica Chastain), geloasa soră a lui Thomas, şi curând îşi va da seama că imensa reşedinţă "respiră, sângerează şi... îşi aminteşte".

Crimson Peak 2015 Online Subtitrat Gratis HD