Acasa » Filme
Acasă » Fişiere » În curând

Intrări în categorie: 66
Intrări afişate: 1-20
Pagini: 1 2 3 4 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări

 

     Este iarna lui 1820, când baleniera Essex dă peste o creatură redutabilă: o balenă de dimensiuni colosale şi cu o obsesie aproape umană pentru răzbunare. Răfuiala dintre om şi monstru îl va inspira pe Herman Melville să scrie Moby Dick, dar filmul prezintă şi ce a urmat după înfruntare, când echipajul de pe Essex va fi împins până la extreme în lupta pentru supravieţuire. Conduşi de neînfricatul căpitan Owen Chase (Chris Hemsworth), membrii echipajului vor fi nevoiţi să înfrunte furtuni, foamea şi disperarea, întrebându-se dacă şi câţi dintre ei vor mai ajunge acasă

In the Heart of the Sea 2015 În Inima Mării Online Subtitrat Gratis HD

 

     Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man. În ciuda obstacolelor numeroase şi aproape imposibil de depăşit, Pym şi Lang trebuie să născocească şi să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri.

Ant-Man 2015 Omul Furnica Online Subtitrat Gratis HD

 

     Ultimul film „Misiune imposibilă” a avut cele mai mari încasări din franciza filmului, cu 694 milioane dolari în întreaga lume. Detalii cu privire la al cincilea film sunt relativ puţine, dar se cunoaşte faptul că va îi reuni din nou pe Tom Cruise şi Jeremy Renner. Astfel filmul care l-a trimis pe James Bond să se pensioneze aşteaptă să ne ţină iar cu sufletul la gură cu cele mai dinamice scene de acţiune.

Mission: Impossible 5 2015 Misiune Imposibila 5 Online Subtitrat Gratis HD

 

     Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâţi să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE.

Spectre 2015 Spectrul Online Subtitrat Gratis HD

 

     La naşterea lui Jupiter Jones (Mila Kunis), semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreţ. Acum adultă, Jupiter visează la stele, dar este adusă la realitate de slujba ei de femeie de serviciu. Numai când Caine (Channing Tatum), un fost soldat modificat genetic, ajunge pe Pământ pentru a o găsi, Jupiter începe să întrevadă destinul ce i s-a hărăzit: semnătura ei genetică o face următoarea pe lista unei extraordinare moşteniri în stare să readucă echilibrul în cosmos.

Jupiter Ascending 2015 Ascensiunea lui Jupiter Online Subtitrat Gratis HD