Unforgettable 2017 Obsesia trecutului Online Subtitrat in Romana


2017-06-13, 9:09 AM

Unforgettable Online Subtitrat

Unforgettable online subtitrat Heigl este Tessa Connover, o femeie superbă şi ambiţioasă, recent divorţată care încearcă să se împace cu ideea că fostul ei soţ şi-a refăcut viaţa alături de o altă femeie. David şi-a adus logodnica nu doar în casa unde au locuit împreună, ci şi în viaţa fetiţei lor, Lilly. Pe de altă parte, traumatizată de o experienţă violentă din trecut, Julia (Rosario Dawson) face eforturi mari pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor în calitate de soţie şi mamă vitregă. Împinsă de o gelozie patologică, Tessa duce totul la extreme să o îndepărteze pe Julia şi să îi facă viaţa un calvar.

După debuturi interesante şi proiecte populare, atât Katherine Heigl cât şi Rosario Dawson s-au trezit împinse în afara reflectoarelor Hollywood-ului. Ele încearcă să revină în atenţie cu acest thriller, Unforgetable online subtitrat, despre două femei disperate să-şi recupereze sau să-şi câştige viaţa perfectă. Heigl este Tessa, recent divorţată de David (Geoff Stults) şi foarte nemulţumită când află că acesta se va căsători cu Julia (Dawson), noua lui iubită. Curând, Tessa pare a nu se da înapoi de la absolut nimic pentru a o înlătura pe Julia, iar aceasta va trebui să se arunce într-o bătălie pe viaţă şi pe moarte pentru a-şi apăra căsnicia mult visată. Criticii s-au grăbit să facă glume pe seama titlului, care nu garantează deloc că spectatorii nu vor uita acest thriller domestic, dar verdictul a fost că distribuţia atractivă salvează în parte filmul.

Categorie: Drama | Adăugat de: Wisperin

 Spune-ti parerea despre acest film online subtitrat!
 Daca acesta nu mai poate fi vizualizat sau nu are subtitrare, va rugam lasa-ti un comentariu, iar problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

Total comentarii : 2
avatar
0 Spam
1 chivuemili • 10:05 AM, 2017-06-15
unde este subtritarea?
avatar
0 Spam
2 mihaelasiminiceanu • 6:28 PM, 2017-07-09
...exact...unde e subtitrarea...'?
avatar