Beauty and the Beast 2017 Frumoasa şi Bestia Online Subtitrat


2017-03-18, 9:27 PM

Server 1

The beauty and the beast online subtitrat in romana ia o formă nouă cu o distributie remarcabila: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans. Un prinț tânăr, în formă de fiară, poate fi eliberat numai de iubire adevărată. Ceea ce poate fi singura lui șansă sosește atunci când el o întâlnește pe Belle, singura fata care a vizitat castelul vreodată, deoarece a fost fermecat.

Cunoaștem și îndrăgim cu toții povestea Frumoasei și a Bestiei care îi cucerește inima. Cu toate acestea, musicalul live-action Beauty and the Beast de la Disney, acum în cinematografele noastre, ne deschide o nouă perspectivă asupra acestei povești, urmând - în același timp - pas cu pas animația din 1991. De data aceasta, Belle (Emma Watson) este o tânără inventatoare, în plus față de tânăra care iubea cărțile din povestea originală iar ea și Bestia au un trecut ce stă sub semnul aceleiași tragedii.

Deși cunoaștem finalul, urmărim cu sufletul la gură evoluția poveștii, captați de impresionantele decoruri, costume, partituri muzicale, interpretări (Luke Evans, ușor caricatural în rolul lui Gaston și aghiotantul lui, Le Fou, jucat de Josh Gad au fost preferații noștri), și efecte speciale. Termenii elogioși pe care îi folosesc trădează entuziasmul pe care îl am rememorând completa mea alunecare în poveste la vizionarea filmului. Producția a reușit pur și simplu să mă transpună în acea lume, timp de două ore.

În tot acest vertij vizual și auditiv care ne încântă ochii și urechile, hipnotizându-ne, o mare împlinire a filmului este că ne face să ne pese cu adevărat de personaje și - mai mult - să credem în povestea de dragoste ce se înfiripă pe ecran. Așadar, Beauty and the Beast nu oferă doar spectacol. Emma Thompson, Ian McKellen, Ewan McGregor și Stanley Tucci apar câteva minute în carne și oase (nu doar ca voci), oferind adevărate bijuterii interpretative la final de film.

Categorie: Dragoste | Adăugat de: Wisperin

 Spune-ti parerea despre acest film online subtitrat!
 Daca acesta nu mai poate fi vizualizat sau nu are subtitrare, va rugam lasa-ti un comentariu, iar problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1 frumusica2014 • 9:41 PM, 2017-04-29
Beauty and the Beast 2017 Frumoasa şi Bestia Online Subtitrat - See more at: http://filmeonlinetv.ucoz.com/load/dragoste/beauty_and_the_beast_2017_frumoasa_si_bestia_online_subtitrat/11-1-0-449?lKV0i9E#sthash.90TutRkF.dpuf
avatar