Rough Night 2017 O noapte nebuna nebuna Online Subtitrat


2017-06-22, 9:01 PM

Rough Night Online Subtitrat

Rough Night online subtitrat este o comedie extrem de ireverenţioasă despre o imprevizibilă noapte a burlăciţelor. O gașcă de prietene se reunesc în Miami după zece ani de la absolvirea colegiului, hotărâte să marcheze momentul cu o distracție de pomină. Și iese mai de pomină decât se așteptau! Ieșirea în club, scăldată cu alcool din belșug, se transformă într-o experiență sinistro-amuzantă atunci când vizita unui stripper se încheie fatal. Situația se agravează direct proporțional cu cantitatea de droguri ingerată, iar rezultatul este o nebunie totală, ce garantează hohote în avalanșă!

Hollywood-ul îşi neglijează de decenii publicul feminin şi, când nu-l neglijează, ezită între a-i oferi siropuri romantice sau comedii ireverenţioase în care personajele feminine se poartă ca cele din Marea mahmureală. Eşte şi cazul lui Rough Night in romana, o comedie cu Scarlett Johansson pe afiş, despre un grup de prietene ce se dezlănţuie atât de drastic la o petrecere a burlăciţelor, încât reuşesc să-i facă felul stripper-ului angajat să le condimenteze noaptea. Un şir lung de decizii nefericite le catapultează pe cele cinci petrecăreţe de partea greşită a legii. Filmul a fost promovat ca "prima comedie nerecomandată minorilor regizată de o femeie în ultimii 20 de ani", dar oare spune asta ceva despre calităţile premierei de vineri?

Categorie: Comedie | Adăugat de: Wisperin

 Spune-ti parerea despre acest film online subtitrat!
 Daca acesta nu mai poate fi vizualizat sau nu are subtitrare, va rugam lasa-ti un comentariu, iar problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

Total comentarii : 0
avatar