Wonder Woman 2017 Online Subtitrat in Romana


2017-06-08, 0:11 AM

Wonder Woman Online Subtitrat

Server 2

Server 3

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana a fost prinţesa din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a fi invincibilă în luptă. În momentul în care un pilot american se prăbuşeşte pe ţărmul insulei sale şi o avertizează că urmează să izbucnească un război care va zdruncina lumea, Diana decide să renunţe la liniştea căminului său, convinsă că intervenţia ei poate opri ameninţarea. Luptând alături de omenire într-un război menit să oprească toate războaiele, Diana îşi va descoperi marile puteri şi adevăratul său destin.

Exact când credeam că Zack Snyder şi echipa sa de la studiourile Warner nu mai sunt în stare să facă dreptate unui supererou DC, iată că o mână de femeie (regizoarea Patty Jenkins) face minuni cu cel mai popular nume feminin din panteonul supereroic DC: Wonder Woman online subtitrat beneficiază de interpretarea convingătoare a lui Gal Gadot pentru a prezenta captivant pe marile ecrane combinaţia de iscusinţă în luptă şi empatie pentru care supereroina a devenit atât de iubită, devenint unul dintre cele mai importanta personaje fictive din lupta pentru emancipare a femeilor. Fără să fie un film perfect, Wonder Woman te ţine în priză cu o istorie alternativă a Primului Război Mondial, conflagraţie în care o amazoană crescută pe insula Temiscira va avea un cuvânt greu de spus în ucigătoarele planuri uneltite din umbră de zeul războiului, Ares. Anul acesta ne vom mai întâlni o dată cu Wonder Woman în Justice League, din 17 noiembrie.

Categorie: Aventura | Adăugat de: Wisperin

 Spune-ti parerea despre acest film online subtitrat!
 Daca acesta nu mai poate fi vizualizat sau nu are subtitrare, va rugam lasa-ti un comentariu, iar problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1 danititiriga99 • 10:25 PM, 2017-06-08
Foarte bun filmul Da faceți ceva ca nu are subtritrare
avatar