The Mummy 2017 Online Subtitrat in Romana


2017-06-10, 1:28 PM

The Mummy Online Subtitrat

Server 2

Mumia online subtitrat: O printesa antica a cărei destin a fost pe nedrept luat de la ea este trezită în zilele noastre curente, aducand o friciă care sfidează înțelegerea umană.

Din nisipurile zdrobitoare din Orientul Mijlociu prin labirinturi ascunse sub moderne de zile Londra, The Mummy in romana aduce o intensitate surprinzătoare și echilibru de uimire și de senzații tari într-o noua dubla creativ, care deschide o nouă eră lume de zei și monștri. Mumia își propune să lanseze un univers cinematografic în comun pentru Universal Pictures.

Studiourile Universal se cufundă în franciza "monstruoasă" Dark Universe cu această revitalizare a seriei Mumia, a cărei atracţie este mărită de alegerea lui Tom Cruise în rolul protagonistului. Actorul îl interpretează pe Nick Morton, liderul unei trupe de soldaţi care, în urma unei confruntări în Irak, descoperă mormântul străvechi al prinţesei Ahmanet (Sofia Boutella), condamnată la o suferinţă veşnică după ce, în Egiptul Antic, şi-a vândut sufletului zeului Set şi şi-a ucis întreaga familie. Ahmanet îşi va folosi extraordinarele puteri supranaturale pentru a crea haos în prezent, iar Morton va trebui, cu ajutorul lui Henry Jekyll (Russell Crowe), liderul societăţii secrete Prodigium, să o înfrângă. Criticii nu s-au grăbit să laude filmul, dar acesta are toate şansele să se transforme într-un considerabil succes de casă.

Categorie: Aventura | Adăugat de: Wisperin

 Spune-ti parerea despre acest film online subtitrat!
 Daca acesta nu mai poate fi vizualizat sau nu are subtitrare, va rugam lasa-ti un comentariu, iar problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

Total comentarii : 2
avatar
0 Spam
1 mihailasigurari • 10:52 PM, 2017-06-14
si unde e subtitrat?
avatar
0 Spam
2 mrscry1 • 8:12 PM, 2017-06-15
hahahha..fara subtitrare angry
avatar