Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar Online Subtitrat


2017-05-26, 2:43 AM

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales Online Subtitrat

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales online subtitrat. Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul urmărit de ghinion Jack Sparrow este lovit și mai abitir de valul neșansei atunci când pirații fantomă conduși de vechiul său inamic, groaznicul Căpitan Salazar (Bardem), evadează din Triunghiul Diavolului hotărâți să nimicească toți pirații de pe mare... inclusiv pe el. Singura speranță de supraviețuire a Căpitanului Jack ține de găsirea legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact puternic, ce îi conferă posesorului său controlul total asupra apelor.

La şase ani de la foarte tulburele Pe ape şi mai tulburi, Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar este o întoarcere la formă a francizei: noul film oferă spectacol şi emoţie, dar în acelaşi timp nu îţi poate şterge surprinzătoarea impresie că scenariul se inspiră mult prea mult din primul film al seriei, actualizând din plin efectele speciale. O premieră pentru întreaga familie, Răzbunarea lui Salazar se lansează de vineri pe marile ecrane.

Dacă Disney decide să încheie franciza cu Răzbunarea lui Salazar, nu ar putea lua decizie mai bună: filmul încheie rotund şi emoţionant o gigantică aventură pe mări, legând câteva fire ale intrigii lăsate în dezordine până acum şi părând să pună un punct apăsat poveştii. Este principalul atu al premierei de vineri, care nu ezită deloc să se arunce în aceleaşi excese scenaristice care făceau unele din părţile anterioare mai degrabă obositoare decât captivante. Noi considerăm că partea a cincea a găsit nu doar tonul corect, ci şi o modalitate foarte bună de a-şi lua rămas-bun de la fani.

Evident, în centrul atenţiei este acelaşi Jack Sparrow (Johnny Depp), la fel de pasionat de rom şi galbeni şi la fel de disperat să se întoarcă la bordul navei sale, celebra Perlă Neagră. Doar că norocul nu-i surâde deloc şi, în goana pentru alinare într-o sticlă de alcool, piratul dă la schimb celebra-i busolă capabilă să-l îndrume spre lucrul pe care şi-l doreşte cel mai mult. Ce nu ştie Jack este că trădarea busolei atrage după sine eliberarea celei mai crunte ameninţări pentru erou: este vorba de Armando Salazar (Javier Bardem), un căpitan al mărilor hotărât să ucidă până şi ultimul pirat din Caraibe. Atins de un blestem, Salazar este invincibil pe mare, dar el şi echipajul său nu pot pune piciorul pe uscat.

Categorie: Aventura | Adăugat de: Wisperin

 Spune-ti parerea despre acest film online subtitrat!
 Daca acesta nu mai poate fi vizualizat sau nu are subtitrare, va rugam lasa-ti un comentariu, iar problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

Total comentarii : 0
avatar