Guardians of the Galaxy 2 Online Subtitrat in Romana


2017-06-11, 2:57 PM

Guardians of the Galaxy 2 Online Subtitrat

Gardienii Galaxiei 2 Online Subtitrat

Guardians of the Galaxy volumul 2 online subtitrat: Spunem de la început că sequelul este sub filmul original, dar asta nu înseamnă deloc că noua aventură a Gardienilor galaxiei nu e distractivă. Cu o poveste ce pare suspect de neconectată la restul universului cinematografic Marvel, Volumul 2 ni-i arată pe Peter Quill (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper) şi micul Groot (acelaşi Vin Diesel) făcând ce ştiu ei mai bine: să se ciondănească încontinuu, să şterpelească diverse obiecte şi să salveze galaxia. Chiar dacă face câteva alegeri bizare în ceea ce priveşte comportamentul eroilor (uneori ai impresia că sunt nişte puşti de clasa a patra puşi pe gâlceavă), sequelul compensează cu efecte speciale spectaculoase, dar şi cu ceea ce mulţi fani au aşteptat de la prima întâlnire cu Gardienii: dezvăluirea originii lui Peter Quill. Este fără îndoială cea mai distractivă premieră a săptămânii.

În timp ce se străduiesc să afle misterul adevăratei origini a lui Peter Quill ( Star-Lord ) Gardienii vor trebui să lupte pentru a-şi menţine unită propria echipă. Grupul va trebui să se alieze cu vechi duşmani şi va putea să se bazeze pe ajutorul câtorva din personajele cele mai iubite din lumea benzilor desenate. extinzând în continuare Universul Cinematografic Marvel.

Categorie: Aventura | Adăugat de: Wisperin

 Spune-ti parerea despre acest film online subtitrat!
 Daca acesta nu mai poate fi vizualizat sau nu are subtitrare, va rugam lasa-ti un comentariu, iar problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

Total comentarii : 0
avatar