Despicable Me 3 2017 Sunt un mic ticălos 3 Online Subtitrat


2017-06-29, 9:35 PM

Sunt un mic ticălos 3 Online Subtitrat Dublat

Sunt un mic ticălos 3 Online Subtitrat Dublat in Romana HD.Micul ticălos Gru şi minionii săi nu mai au nevoie de nicio prezentare, căci au devenit între timp unele dintre cele mai populare personaje din istoria animaţiei. De această dată Gru trebuie să lase ticăloşiile deoparte, pentru că Balthazar Bratt, un fost star copil din anii '80 vrea să devină cel mai eficient villain din lume. Când Lucy (Kristen Wiig) primeşte sarcina de a-l opri, Gru îi sare în ajutor, transformându-se fără să bage de seamă într-un erou. Doar că misiunea sa nu va fi deloc atât de uşoară pe cât părea la prima vedere...

După ce a fost concediat din Liga Anti-Villain pentru că nu a reușit să-i ia pe cel mai nou tip rău pentru a amenința omenirea, Gru se află în mijlocul unei crize majore de identitate. Dar când un străin misterios apare ca să-l informeze pe Gru că are un frate geamăn pierdut de mult - un frate care vrea cu disperare să urmeze pe pașii lui despicabili - un fost super-ticălos va redescoperi cât de bine se simte rău.

Categorie: Aventura | Adăugat de: Wisperin

 Spune-ti parerea despre acest film online subtitrat!
 Daca acesta nu mai poate fi vizualizat sau nu are subtitrare, va rugam lasa-ti un comentariu, iar problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

Total comentarii : 0
avatar