Cars 3 2017 Online Subtitrat in Romana


2017-06-11, 4:35 PM

Cars 3 Online Subtitrat

Server 2

Cars 3 online subtitrat îl vom vedea pe Fulger McQueen care decide cu inima strânsă să se retragă din curse pentru că nu mai face faţă noilor tehnologii şi a noilor generaţii de maşini sportive de care n-a mai auzit. Dar, impulsionat de forţa şi determinarea unei tinere sportive, Cruz Ramirez, recapătă dorinţa de a câştiga pe care a avut-o dintoteauna şi, redescoperind învăţăturile defunctului Hudson Hornet, revine în lumea competiţiilor. Va trebui să demonstreze din nou că 95 este numărul campionului şi să participe la cel mai important şi dificil concurs Cupa Piston.

Prima scenă a filmului e o cursă pe pistă în care îl vedem pe Fulger al cincilea în cursa Cupei Piston. Chick Hick nu se poate ţine de McQueen, având un comportament ceva mai ciudat decât de obicei. Bucşă are grijă să nu dea în gropi, conform promisiunii făcute lui McQueen. Chick intră în McQueen, facându-l pe acesta să iasă în decor. Fratele lui Chick, Brick, care nu este ca Chick, ci de fapt este bun, îl ajută pe Fulger să revină pe pistă.

Categorie: Aventura | Adăugat de: Wisperin

 Spune-ti parerea despre acest film online subtitrat!
 Daca acesta nu mai poate fi vizualizat sau nu are subtitrare, va rugam lasa-ti un comentariu, iar problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

Total comentarii : 0
avatar