Alien Covenant 2017 Online Subtitrat in Romana


2017-06-05, 4:13 PM

Alien Covenant Online Subtitrat

Server 2

Alien Covenant online subtitrat .Ridley Scott revine la universul pe care l-a creat cu ALIEN: COVENANT, un nou capitol in franciza ALIEN. Echipajul navei, legat de o planetă aflata pe partea cealalta a galaxiei, descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar de fapt este o lume întunecată si extrem de periculoasă. Atunci când descoperă acea amenințare dincolo de imaginație, ei vor trebui să evadeze pentru a-și salva viața.

La zece ani după evenimentele din Prometheus, astronava Covenant se îndreaptă spre o planetă îndepărtată unde membrii echipajului şi cei 2.000 de colonişti cufundaţi în somn criogenic ar trebui să pună bazele unei noi colonii umane. Dar explozia unei stele defectează unele dintre sistemele navei, iar androidul Walter (Michael Fassbender) trebuie să-i trezească pe membrii echipajului. Curând, ei vor descoperi în apropiere o planetă mult mai asemănătoare cu Pământul decât destinaţia iniţială şi, în urma unui bizar mesaj venit de pe aceasta, decid să o exploreze. La prima vedere, planeta pare perfectă pentru o colonie umană, dar curând eroii vor face o descoperire de rău augur.

Categorie: Aventura | Adăugat de: Wisperin

 Spune-ti parerea despre acest film online subtitrat!
 Daca acesta nu mai poate fi vizualizat sau nu are subtitrare, va rugam lasa-ti un comentariu, iar problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1 cercelcristina65 • 8:48 PM, 2017-05-27
nu are subtittrare
avatar