Unlocked 2017 Online Subtitrat in Romana


2017-06-11, 4:24 PM

Unlocked Online Subtitrat

Unlocked online subtitrat Alice (Noomi Rapace), fostă investigatoare CIA, lucrează sub acoperire în Londra. E reticentă în a se întoarce la fostul ei job, deoarece în ultima ei anchetă a eșuat, neputând opri un atac terorist ce a provocat zeci de victime. Cu toate acestea, un posibil atac cu arme biologice asupra Londrei, o face să se răzgândească. Această decizie, însă, pare că a fost rezultatul unui joc de culise, abil condus din umbră de cel pe care trebuie să îl prindă, fără nicio întârziere. Iar timpul nu ține cu ea.

De un timp bun încoace auzim periodic de atentate teroriste pe teritoriul bătrânului nostru continent care ne tulbură uneori şi a venit momentul caselor de cinematografie europene să lanseze o peliculă a cărei acţiune se desfăşoară „la noi acasă”, după modelul ecranizărilor de peste ocean cu care ne-am obişnuit în ultima decadă, precum Red sau Salt

Categorie: Actiune | Adăugat de: Wisperin

 Spune-ti parerea despre acest film online subtitrat!
 Daca acesta nu mai poate fi vizualizat sau nu are subtitrare, va rugam lasa-ti un comentariu, iar problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

Total comentarii : 0
avatar