Transformers: Ultimul cavaler 2017 Online Subtitrat in Romana


2017-06-24, 8:35 PM

Transformers: The Last Knight Online Subtitrat

Transformers: Ultimul cavaler online subtitrat HD: Planeta de origine a lui Optimus Prime, Cybertron, este acum moartă. Mâhnirea lui Optimus este cu atât mai mare cu cât el poartă responsabilitatea pentru moartea planetei. Găsește o cale de a o readuce la viață, însă pentru asta va avea nevoie de un artefact aflat pe Pământ.

Transformers: The Last Knight online subtitrat promite să ne dezvăluie istoria secretă a Transformerilor şi strânsele ei legături cu ultimul mileniu din istoria oamenilor. Cu acelaşi Mark Wahlberg în rolul principal, sequelul regizat de acelaşi Michael Bay plusează distribuindu-l pe Anthony Hopkins în rolul lui Edmund Burton, posesorul unor informaţii ce ar trebui să ne facă să înţelegem de ce Transformerii se întorc atât de des, aparent fără motiv, pe Terra. Evident, filmul va fi doldora de explozii şi... transformări spectaculoase, noi rase de pe Cybertron făcându-şi de cap pe planeta noastră. Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro şi Stanley Tucci îşi reiau rolurile din părţile anterioare.

Categorie: Actiune | Adăugat de: Wisperin

 Spune-ti parerea despre acest film online subtitrat!
 Daca acesta nu mai poate fi vizualizat sau nu are subtitrare, va rugam lasa-ti un comentariu, iar problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

Total comentarii : 0
avatar