Baywatch 2017 Online Subtitrat in Romana


2017-06-08, 0:07 AM

Baywatch Online Subtitrat

Server 2

Când s-a anunţat că serialul Baywatch va avea parte de un remake pentru marele ecran, sprâncene nedumerite s-au ridicat pe întreg globul. Dacă Hollywood-ul nu învaţă din greşeli la fel de des pe cât ne-am fi dorit, măcar este atent la poveştile de succes şi cu Baywatch online subtitrat a încercat să reproducă performanţa 21 Jump Street, titlu reinterpretat în cheie comică. Dwayne Johnson îl interpretează pe Mitch, liderul echipei de salvamari din Emerald Bay, care trebuie să-l accepte în echipă pe imprevizibilul şi incontrolabilul Brody (Zac Efron), un înotător dublu medaliat la Jocurile Olimpice. Descoperirea că golful a devenit scena unui eficient trafic de droguri va deveni o nouă provocare pentru Mitch şi colegii săi.

Scenariul îl are în centru pe un foarte strict și dedicat salvamar (Johnson), care este nevoit să facă echipă cu un mai tânăr și nonconformist coleg (Efron), pentru a-și salva plaja de la dezastrul ecologic la care o condamnă un magnat al petrolului.

Categorie: Actiune | Adăugat de: Wisperin

 Spune-ti parerea despre acest film online subtitrat!
 Daca acesta nu mai poate fi vizualizat sau nu are subtitrare, va rugam lasa-ti un comentariu, iar problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1 durunac • 12:44 PM, 2017-06-10
unde este subtitrarea fratilorrr
avatar