Acasă » Filme

 

     Jennifer Aniston joacă rolul principal în acest sumbru film independent, iar personajul ei devine fascinat de episodul sinuciderii unei femei (Anna Kendrick) din grupul ei de susţinere.

Cake 2014 Obsesie Ciudata Online Subtitrat Gratis HD

 

     Inspirată de o poveste adevărată, pelicula îl urmărește pe Jimmy Gralton (Barry Ward), un activist irlandez care se întoarce din America în satul natal și deschide un centru cultural pentru tineri. Aducând de peste Ocean jazz-ul și discuțiile pe teme politice, liberale, el stârnește reacția agresivă a Bisericii și a statului conservator.

Jimmy's Hall 2014 Online Subtitrat Gratis HD

 

     În cursul unei nopţi de vară din oraşul Fermanagh, Irlanda de Nord, rebela fiică a unui aristocrat anglo-irlandez îl provoacă pe valetul tatălui ei să o seducă.

Miss Julie 2014 Domnisoara Julie Online Subtitrat Gratis HD

 

     Când un cutremur de nouă grade pe scara Richter sfâşie California pe falia San Andreas, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) lasă în urmă un Los Angeles în ruină pentru a zbura la San Francisco, în căutarea fiicei sale înstrăinate (Alexandra Daddario). Însoţit de fosta soţie (Carla Gugino), pilotul va avea de înfruntat înfiorătoarele consecinţe ale cataclismului care dărâmă din temelii metropola americană şi schimbă o dată pentru totdeauna faţa Californiei.

San Andreas 2015 Online Subtitrat Gratis HD

 

     Iţele investigaţiilor în cazul asasinării unor gemeni îi duce pe poliţişti în mijlocul unui grup de studenţi eminenţi proveniţi clasele superioare ale societăţii scandinave. Între ei, nimic nu e ceea ce pare a fi.

Fasandræberne 2015 Absentul Online Subtitrat Gratis HD

 

     Robert Zemeckis aduce pe ecran nemaipomenita performanţă a lui Philippe Petit, street performer neîntrecut în mersul pe sârmă devenit celebru în lumea întreagă în 1974, când a parcurs, la aproximativ 500 de metri înălţime, distanţa dintre de-abia construitele Turnuri gemene ale World Trade Center. Pentru a reuşi isprava, Petit şi prietenii săi s-au folosit de identităţi false şi au avut nevoie de luni întregi de pregătire.

The Walk 2015 Online Subtitrat Gratis HD

 

     Un pilot din al doilea război mondial si camarazii sai se găsesc în derivă pe o barcă de salvare , fără hrană sau apă după ce a fost forțat să isi abandoneze avionul in timpul unei misiuni de explorare

Against the Sun 2014 Lupta Pentru Supravietuire Online Subtitrat Gratis HD

 

     Când tatăl ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică şi cu numele schimbat în Cenuşăreasa, fata ar putea uşor să-şi piardă speranţa, dar ţine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, "fii bună şi ai curaj". Viaţa Cenuşăresei se schimbă o dată pentru totdeauna când în pădure dă peste un străin chipeş, despre care habar nu are că este chiar prinţul regatului. Oare îl va mai întâlni?

Cinderella 2015 Cenuşăreasa Online Subtitrat Gratis HD

 

     Dealer-ul de artă Charles Mortdecai porneşte în căutarea unui tablou furat despre care se zvoneşte că ar conţine un cod secret, cheia spre aurul ascuns al naziştilor. Pentru a-şi duce misiunea la bun sfârşit, eroul trebuie să păcălească răufăcători ruşi, agenţi secreţi ai MI5, un terorist internaţional, dar şi pe superba sa soţie, Johanna. Va reuşi?

Mortdecai 2015 Online Subtitrat Gratis HD

 

     Piratul Burger Beard caută cu disperare ultima pagină dintr-o carte magică: orice plan malefic scris în ea se transformă în realitate. Faptele piratului pun în pericol întreg oraşul Bikini Bottom, iar SpongeBob şi prietenii săi încep o călătorie plină de peripeţii pentru a împiedica dezastrul. Nu va trece mult până când eroii vor fi nevoiţi să-i înfrunte pe Burger Beard şi echipajul său de piraţi periculoşi.

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water 2015 SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D Online Subtitrat

 

     Cand Lou este impuscat de un asasin necunoscut Jacob si Nick pornesc masina timpului din nou ca sa is salveze prietenul

Hot Tub time Machine 2 2015 Teleoprtati in Adolescenta 2 Online Subtitrat Gratis HD

 

     Agenţiile secrete din SUA şi China sunt disperate când în peisajul infracţional mondial îşi face apariţia un infractor cibernetic deosebit de periculos. Oricâte operaţiuni de prindere organizează autorităţile, acesta le scapă încontinuu printre degete. Cu ajutorul unui celebru hacker condamnat la 15 ani de închisoare, Nicholas Hathaway (Chris Hemsworth), agenţii vor face un adevărat slalom mondial, de la Chicago la Hong Kong şi din China în Jakarta, în urmărirea celui care ameninţă siguranţa întregii lumi.

Blackhat 2015 Hacker Online Subtitrat Gratis HD

 

     La naşterea lui Jupiter Jones (Mila Kunis), semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreţ. Acum adultă, Jupiter visează la stele, dar este adusă la realitate de slujba ei de femeie de serviciu. Numai când Caine (Channing Tatum), un fost soldat modificat genetic, ajunge pe Pământ pentru a o găsi, Jupiter începe să întrevadă destinul ce i s-a hărăzit: semnătura ei genetică o face următoarea pe lista unei extraordinare moşteniri în stare să readucă echilibrul în cosmos.

Jupiter Ascending 2015 Ascensiunea lui Jupiter Online Subtitrat Gratis HD

 

     Un tanar doctor se muta intr-un sat de pescari unde majoritatea oamenilor nu au o stare financiara prea buna.Insa doctorul este speranta lor asa ca vor sa il faca sa se simta ca ascasa.

The Grand Seduction 2013 Marea Seducere Online Subtitrat Gratis HD

 

     După evenimentele din Divergent, un război nimicitor între cele patru facţiuni stă să înceapă. Şi, la vreme de război, trebuie să decizi de ce parte lupţi. Transformată de propriile hotărâri, dar şi de durere şi sentimentul de vină, Tris îşi îmbrăţişează Divergenţa, chiar dacă nu ştie ce ar putea pierde dacă o ia pe această cale.

Insurgent 2015 Online Subtitrat Gratis HD

 

     Este iarna lui 1820, când baleniera Essex dă peste o creatură redutabilă: o balenă de dimensiuni colosale şi cu o obsesie aproape umană pentru răzbunare. Răfuiala dintre om şi monstru îl va inspira pe Herman Melville să scrie Moby Dick, dar filmul prezintă şi ce a urmat după înfruntare, când echipajul de pe Essex va fi împins până la extreme în lupta pentru supravieţuire. Conduşi de neînfricatul căpitan Owen Chase (Chris Hemsworth), membrii echipajului vor fi nevoiţi să înfrunte furtuni, foamea şi disperarea, întrebându-se dacă şi câţi dintre ei vor mai ajunge acasă

In the Heart of the Sea 2015 În Inima Mării Online Subtitrat Gratis HD

 

     După ce este răpit de doi infractori în timpul naşterii, Chappie devine fiul adoptiv al unei familii ciudate şi disfuncţionale. Chappie este genial, unic, un copil-minune. Întâmplător, este şi robot.

Chappie 2015 Online Subtitrat Gratis HD

 

     Claire Peterson (Jennifer Lopez) tocmai a ieşit dintr-un divorţ şi se concentrează pe fiul ei şi pe activitatea de profesoară în încercarea de a uita mariajul eşuat. Dar când îşi întâlneşte mai tânărul vecin, arătosul şi îndatoritorul Noah (Ryan Guzman), Claire începe să se întrebe dacă nu cumva a venit vremea să o ia de la capăt. Numai că nu va trece mult până când Noah îi va dovedi lui Claire că este un psihopat periculos.

The Boy Next Door 2015 Băiatul din vecini Online Subtitrat Gratis HD

 

     În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reşedinţa preşedintelui Snow. Devine evident că numai moartea acestuia va sfârşi tirania în Panem, aşa că un commando condus de Katniss are ca ţintă capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plină de primejdii, care nu se sfârşi fără victime.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 2015 Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a Online Subtirat Gratis

 

     Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâţi să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE.

Spectre 2015 Spectrul Online Subtitrat Gratis HD

 

     Ultimul film „Misiune imposibilă” a avut cele mai mari încasări din franciza filmului, cu 694 milioane dolari în întreaga lume. Detalii cu privire la al cincilea film sunt relativ puţine, dar se cunoaşte faptul că va îi reuni din nou pe Tom Cruise şi Jeremy Renner. Astfel filmul care l-a trimis pe James Bond să se pensioneze aşteaptă să ne ţină iar cu sufletul la gură cu cele mai dinamice scene de acţiune.

Mission: Impossible 5 2015 Misiune Imposibila 5 Online Subtitrat Gratis HD

 

      Comedia regizată de Seth MacFarlane este partea a doua a peliculei "Ted", din 2012. "Ted" a avut încasări de 549 de milioane de dolari în întreaga lume. "Ted 2" va fi difuzat pe marile ecrane din SUA pe 26 iunie 2015.

Ted 2 2015 Ted 2 Online Subtitrat Gratis

 

     Povestea filmului - inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James - îi are în centru pe studenta Anastasia Steele şi un cuceritor şi misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi secrete întunecate.

Fifty Shades of Grey 2015 Cincizeci de umbre ale lui Grey Online Subtitrat Gratis HD

 

     Filmul, adaptarea unui roman de Lisa Genova, are în centru personajul jucat de Moore, o profesoară de psihologie care se luptă cu primele semne ale bolii Alzheimer.

Still Alice 2014 Lupta Cu Boala Online Subtitrat Gratis

 

     Un tată care-şi petrece vacanţa într-o staţiune din Alpi îşi abandonează soţia şi cei doi copii în faţa unei avalanşe care se dovedeşte ulterior a fi una controlată. Gestul său de laşitate îi va schimba însă pentru totdeauna relaţia cu familia.

Force Majeure 2014 Turist Online Subtitrat Gratis